Full Screen தமிழ் ?
   🏠  Lyrics  Chords  Bible 

Zechariah 14:4 in Tamil

சகரியா 14:4 Bible Zechariah Zechariah 14

சகரியா 14:4
அந்நாளிலே அவருடைய பாதங்கள் கிழக்கே எருசலேமுக்கு எதிரே இருக்கிற ஒலிவமலையின்மேல் நிற்கும்; அப்பொழுது மகா பெரிய பள்ளத்தாக்கு உண்டாகும்படி ஒலிவமலை தன் நடுமையத்திலே கிழக்கு மேற்காய் எதிராகப் பிளந்துபோம்; அதினாலே, ஒரு பாதி வடபக்கத்திலும் ஒரு பாதி தென்பக்கத்திலும் சாயும்.

0 A Psalm of David.

1 The Lord is my shepherd; I shall not want.

2 He maketh me to lie down in green pastures: he leadeth me beside the still waters.

3 He restoreth my soul: he leadeth me in the paths of righteousness for his name’s sake.

4 Yea, though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil: for thou art with me; thy rod and thy staff they comfort me.

5 Thou preparest a table before me in the presence of mine enemies: thou anointest my head with oil; my cup runneth over.

6 Surely goodness and mercy shall follow me all the days of my life: and I will dwell in the house of the Lord for ever.


சகரியா 14:4 in English

annaalilae Avarutaiya Paathangal Kilakkae Erusalaemukku Ethirae Irukkira Olivamalaiyinmael Nirkum; Appoluthu Makaa Periya Pallaththaakku Unndaakumpati Olivamalai Than Nadumaiyaththilae Kilakku Maerkaay Ethiraakap Pilanthupom; Athinaalae, Oru Paathi Vadapakkaththilum Oru Paathi Thenpakkaththilum Saayum.


Tags அந்நாளிலே அவருடைய பாதங்கள் கிழக்கே எருசலேமுக்கு எதிரே இருக்கிற ஒலிவமலையின்மேல் நிற்கும் அப்பொழுது மகா பெரிய பள்ளத்தாக்கு உண்டாகும்படி ஒலிவமலை தன் நடுமையத்திலே கிழக்கு மேற்காய் எதிராகப் பிளந்துபோம் அதினாலே ஒரு பாதி வடபக்கத்திலும் ஒரு பாதி தென்பக்கத்திலும் சாயும்
Zechariah 14:4 in Tamil Concordance Zechariah 14:4 in Tamil Interlinear Zechariah 14:4 in Tamil Image

Read Full Chapter : Zechariah 14