Full Screen தமிழ் ?
   🏠  Lyrics  Chords  Bible 

1 Chronicles 11:3 in Tamil

1 Chronicles 11:3 in Tamil Bible 1 Chronicles 1 Chronicles 11

1 நாளாகமம் 11:3
அப்படியே இஸ்ரவேலின் மூப்பரெல்லாரும் எப்ரோனிலே ராஜாவினிடத்தில் வந்தார்கள்; தாவீது எப்ரோனிலே கர்த்தருக்கு முன்பாக அவர்களோடு உடன்படிக்கை பண்ணிக்கொண்டபின்பு, கர்த்தர் சாமுவேலைக்கொண்டு சொன்ன வார்த்தையின்படியே அவர்கள் தாவீதை இஸ்ரவேலின்மேல் ராஜாவாக அபிஷேகம்பண்ணினார்கள்.

Tamil Indian Revised Version
சேத் நூற்றைந்து வயதானபோது, ஏனோசைப் பெற்றெடுத்தான்.

Tamil Easy Reading Version
சேத்துக்கு 105 வயதானபோது அவனுக்கு ஏனோஸ் என்ற மகன் பிறந்தான்.

Thiru Viviliam
சேத்துக்கு நூற்றைந்து வயதானபோது அவனுக்கு ஏனோசு பிறந்தான்.

Genesis 5:5Genesis 5Genesis 5:7

King James Version (KJV)
And Seth lived an hundred and five years, and begat Enos:

American Standard Version (ASV)
And Seth lived a hundred and five years, and begat Enosh:

Bible in Basic English (BBE)
And Seth was a hundred and five years old when he became the father of Enosh:

Darby English Bible (DBY)
And Seth lived a hundred and five years, and begot Enosh.

Webster’s Bible (WBT)
And Seth lived a hundred and five years, and begat Enos:

World English Bible (WEB)
Seth lived one hundred five years, and became the father of Enosh.

Young’s Literal Translation (YLT)
And Seth liveth an hundred and five years, and begetteth Enos.

ஆதியாகமம் Genesis 5:6
சேத் நூற்றைந்து வயதானபோது, ஏனோசைப் பெற்றான்.
And Seth lived an hundred and five years, and begat Enos:

And
Seth
וַֽיְחִיwayḥîVA-hee
lived
שֵׁ֕תšētshate
an
hundred
חָמֵ֥שׁḥāmēšha-MAYSH

שָׁנִ֖יםšānîmsha-NEEM
five
and
וּמְאַ֣תûmĕʾatoo-meh-AT
years,
שָׁנָ֑הšānâsha-NA
and
begat
וַיּ֖וֹלֶדwayyôledVA-yoh-led

אֶתʾetet
Enos:
אֱנֽוֹשׁ׃ʾĕnôšay-NOHSH

1 நாளாகமம் 11:3 in English

appatiyae Isravaelin Moopparellaarum Epronilae Raajaavinidaththil Vanthaarkal; Thaaveethu Epronilae Karththarukku Munpaaka Avarkalodu Udanpatikkai Pannnnikkonndapinpu, Karththar Saamuvaelaikkonndu Sonna Vaarththaiyinpatiyae Avarkal Thaaveethai Isravaelinmael Raajaavaaka Apishaekampannnninaarkal.


Tags அப்படியே இஸ்ரவேலின் மூப்பரெல்லாரும் எப்ரோனிலே ராஜாவினிடத்தில் வந்தார்கள் தாவீது எப்ரோனிலே கர்த்தருக்கு முன்பாக அவர்களோடு உடன்படிக்கை பண்ணிக்கொண்டபின்பு கர்த்தர் சாமுவேலைக்கொண்டு சொன்ன வார்த்தையின்படியே அவர்கள் தாவீதை இஸ்ரவேலின்மேல் ராஜாவாக அபிஷேகம்பண்ணினார்கள்
1 Chronicles 11:3 in Tamil Concordance 1 Chronicles 11:3 in Tamil Interlinear 1 Chronicles 11:3 in Tamil Image

Read Full Chapter : 1 Chronicles 11